Sen mevzuyu anlamadın herhalde burada tüketen tüketir onun çılgınlığı burada sorun internet hizmet sağlayıcının kotasız diyerek fiyat belirleyip aslında gizli kota ile satması ayrıca her 100.000 aboneden belki 10-15 kişi girecek o duruma oda onları etkilemez ama burada tüketiciyi aldatmaya yönelik durum söz konusu sınırsız deme kotayı belirt yani sonuçta nir sınır var biliyoruz limitlendirilmemiş lafı kullanıla bilir ve limitte koyma gizli
Şeffaflık konusunda haklısınız baştan Terabyte boyutunda da olsa uyarı ve iptal limitlerinin belirtilmesi gerek.
100 bin aboneden 10-15 abone konusunda katılmıyorum. Doğrudan yasak ve uyarı ile de bu çözülemez. Fakat yazılım ve medya içeriklerinde ücretsiz (!) tüketimi bizim kadar seven, gerçekleştirdiği ticarette benim giderim azalabildigi kadar azalsinda başkasına sebep olduğum maliyet önemli değil düşüncesi ile emin olun gerek bireysel sosyal problemler ile gerek ticari amaçlarla çok daha ciddi etkileneceklerini düşünüyorum. Veri merkezi, İnternet Servis Sağlayıcılığı gibi iş kolları içerisinde bulunan insanlar bizi bu konuda tarife, maliyet konusunda bilgilendirirse sevinirim.
Zamanında adil kullanım kotasını alt yapı kaldırmıyor gibi bir bahane ile öne sürmek etik ve ahlâkî olarak çok ciddi bir yanlıştı tabi o ayrı.