Merhaba;
17 seneden beri aktif kullanan biri olarak ilk defa trafik kazası yaptım aslına bakarsanız trafik kazasıda pek sayılmaz, aracımla park halinden yola tam çıkarken ters yöne doğru hareket eden motor aracımın plakasına takıldı ve yere düştü. Aracımda araç kamerası da mevcut olayın videosuda var. Ambulans çağırdım hemen, arkadaşta kask ve koruyucu ekipman yoktu sonra ehliyetinin de daha önceden kaptırdığını söyledi. Ambulans geldi arkadası aldılar. Daha sonra motoru da bir arkadası aldı götürdü. Ben 1.5 saat olay yerinde polis bekledim polis geldi alkol testi yaptı tutanak tuttu. Karşı taraf olay yerinden aracı kaldırdığı için tutanakta kusur oranı belirtmedi ne bana ne motor sürücüsüne kusur vermemiş kısacası kaza raporunda.
Arkadaş halen hastanede ayağında kırk varmış vida takılacağı için yatıyor. Sikayetci olup olmayacağını bilmiyorum. Dün ziyarete gittim açıkçası durumunu görünce üzüldüm, allah beterinden saklasın aracımın hızı 6 km olarak raporda yazıyor düşünün o kadar yavaş olunmasına rağmen sonuç ortada.
Şikâyetçi olsa dahi sonuçlar ne olur süreç nasıl isler bilmiyorum ben yine de savunmamı hazırladım fotoğraf ve videoyuyu ekledım 3 günden beri karakola gidiyorum sikayetci oldumu ifade vermem gereklimi diye ama olmadı diyorlar. Gerci adam hastanede yatıyor nasıl sikayetci olacak zaten onuda bılmıyorum. bu konuda bilgisi olan dostlar var ise yardımcı olursa sevinirim.