Merhaba,
Öncelikle HostLAB Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi olarak 4000'i aşkın müşterimize hizmet vermekten memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isteriz.
Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Her firmada olduğu gibi bir destek talebinin tespit ve çözüm süreci bulunuyor. Bu süreç, sorunun niteliğine göre mümkün olan en kısa sürede tamamlanıyor. Talebinizle ilgilenen personelimizin sunucunuzda işletim sistemi haricinde ne kurulu olduğunu bilmesi imkânsız. Bizler sitelerinizle ya da kontrol panelinizle ilgilenmiyoruz. Sunucunuza giden güçte, hattınızda, herhangi bir donanımınızda sorun bulunmuyor. Tamamen yönetimsiz bir hizmet kullanıyorsunuz. Haliyle tarafınıza IP adresinizin ping aldığına dair bir dönüş sağlanmış. Ardından uyarınızla beraber tespit ve çözüm sürecine geçilmiş, sorun giderilmiş, ardından gerekli tüm kontroller yapılarak talebiniz az önce yanıtlanmış.
Bununla beraber, belirttiğiniz üzere kullandığınız sunucunun fiziksel kaynakları görseldeki gibidir. Bu kaynaklar üzerinde tarafımızdan herhangi limit uygulanması mümkün değildir. Yönetim inisiyatifi tamamen tarafınıza ait olan kiralık sunucunuzda ve bilhassa yazılımınızda optimizasyona yönelmeniz, sitelerinizin daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına fayda sağlayacaktır.
Tarafımızla öneri ve şikâyetlerini paylaşan müşterilerimiz için marka karalama noktasında herhangi bir şikâyet oluşturmuyor yahut yasal işlem başlatma yoluna gitmeyi uygun bulmuyoruz. Bunları birer geri dönüş olarak kabul ediyoruz. Marka karalama konularına ilişkin işlemler hukuk departmanımızın yasal ve emsal kararlara dayandırdığı gerekçelerle, sanal dünyadan ziyade direkt olarak yargı organları aracılığıyla yürütülmektedir.
İyi çalışmalar dileriz.
Benim kullandığım paneli neden bilmiyor?
Paneli bilmiyor mu? benim ne hizmet aldığımı bilmeyen insanlar benim neden sorunlarıma çare arıyor? sizin gözünüzde problem varsa kulak doktoruna mı gidiyorsunuz?
Benim sunucum kapalı, ulaşıyorum neden ne oldu diye bana gelen cevap sunucu açık sorunsuz cart curt.
Ayrıca söylediklerinizden ve anladıgım kadarıyla tutarsızlık var.
Sizin plesk kullandığınızı bilemez diyorsunuz, ama açık mı kapalı mı bunu görebiliyor? hmm üstelik kapalı yazmama rağmen sorun yok görünüyor da diyor?
Hem bana inanılmıyor 2 kere söyleyip 3.de de görsel atmam gerekiyor.
Hem benim ne hizmeti aldığım bilinmiyor buna göre müdahale edilmiyor.
Ayrıca optimizasyon zırvalıklarını bir kenara bırakmak lazım, bugüne kadar sorun yoktu bugün mü optimizasyon sorun oldu? 2 sitede 3 kişi bile yok 5 er tane indexleri var.
Bana bu saatte bunları yazdıran konu: Sunucum bir anda kapanıyor bu 1 2. ben derdimi anlatıyorum ama destek ekibi köstek oluyor 1.5 saatte bana inanıyor bana aynı şeyi 3 kere söylettiriyor.