Abi 3 tane sitem yokki bana ait olmasa bile toplamda 20'ye yakın site var elimin altında maalesef. Anlık olarak hostlab önermisti bir aklımda kalmıs satın alıyım dedim rezilliğin daniskası yani..
Bir sitem için daha şimdi vps satın alacağım da
https://contabo.com/en/vps/ ne diyorsun?
Ben şahsen contabo hiç kullanmadım ama firmaları çok yakından inceliyorum. Net yazacağım. Daha önce bir konuda açıklama yapmıştım. Contabo 200 mbit hat hızı var. Ben loader io testlerine baktım saniyede 200 client testinde hiç sorun olmadı ama 500 client /s testinde erişim 2500 mslere cıktı aynı testte vultr digital ocean sorunsuzdu. Şimdi aslında vpsler hatı ortak kullanıyor hetnzer har hızı yüksek olsada 3 gbitleri görüyordum ama ortak kullanım olunca yaptığım speed testte 200 mbitleri gördü hetzner mesaj attım adamlar hat ortak dklayıyla ortalama 200 300 mbit hız alırsınız demişlerdi. Değişiyor Yani hat hızı diğer firmalarda da düşüyor ama çok yüksek hitte contabo hat kaynaklı sorun cıkarabilir. Ama çözülebilir
Şimdi iyi haber contabo fiyat iyi ve cache ile bu yükü azaltırsınız artı cloudflare var kısacası bu makinada zaten kapanma kesilme olmaz sorun yaşamazsınız cache sistemleriyle bu nedenle hat sorunu yaşayacağınız sanmam. Yabancı sitelerde orta büyüklükte siteler kullanabilir yazmışlar.
Şimdi anlık ne kadar hit var bilemiyorum ama fiyat göre deneyin derim. Eminim r10 kullanan hiç sorun yaşamayan onlarca kişi vardır ama işte herkesin site hiti bir değil. Ben sadece bilgi paylaşıyorum.
Fiyat konusunda cok büyük bütce ayırmak istemiyorsanız contabo şans verin testleri gayet başarılı. Aynı makina lar diğer firmalarda bayağı pahalı çünkü.
Umarım faydalı olabilmişimdir yerinizde olsam şans verirdim aynı makina linodede 60 dolar filandı