uzun ömürlü bir proje değil.
şu anda ekmeğini güzel yiyor.
bir süre kendini tekrar eder sonrada kaybolur gider
Bu ve buna benzer tüm projeler pop müzik gibi popüler kültür neyse, o dönemin insanları ya da etkileşime geçilen ağırlıklı kitlesi neyse ona göre yapılıyor. Şuan da bu bahsi geçen eleman gibi kendi komik olmayan ama seyircisinin ekmeği ile beslenen, hiciv etmeyi herkes ve herşeyle billur geçmek sanan, sosyal medya kitlesi yapımı komedyenler ile elimizde gülünecek bir şey yokmalesef.
Yüksek iq falan hikaye zaten, eğer bu komikse ve bunu anlamaya yüksek iq gerekiyorsa Türkiye IQ ortalamasının vay haline.
Ayrıca bunun stand-up ile de alakası yok, stand up yapan adamın malzemesi 1 yaşadıkları 2 sentezledikleri 3 anlık olarak seyircisidir. İlk ikisine sahip olmayana komedyen ya da stand-up yapmaya çalışan zaten sadece ağzı laf sokmayı bilen boi bir kişidir.
Genel olarak konuya değidim, bahsi geçen elemanı izlemem, sevmem, beğenmem, komik bulmam. Klasik Acun medyaya yakışan bir iştir. Başta da belirttiğim gibi popüler kültür ve sosyal medya ürünüdür. Boş iştir.
Gelip geçer, bize yine asıl tiyotrolar, komedyenler ve ustalar kalır.
Edit: Güldür Güldür programında bu konu ile alakalı kısa bir skeç var bulsaydım eklerdim buraya. Mustafa, İbrahim, Feridun var. Belki bulan ekler.