Merhaba,

Yaklaşık 2 saattir sitelerime ve whm paneline erişemiyorum.

Destek bildirimi açıp bunu dile getirdiğimde:

1- ''Sunucunuz açık gözükmektedir.'' dendi
2- ''Hangi sitenize erişemiyorsunuz Plesk paneliniz aktif gözüküyor.'' dendi (Ne alaka alamadım plesk kullanmıyorum whm kullanıyorum)

Son olarak görsel ve site adreslerini attım şimdi benden sunucu bilgileri istediler, kim bilir ne zaman çözerler? Allah bilir.

-----------------

Sorunu kabullenmeleri ve anlamaları 20 dakika sürdü, sorun 2 saattir yaşanıyor, XXX tutarında bir ücret ödedim bu sunucu için.

Ödediğim ücretin 2 mislini versinler bu firma ile devam etmem, olay verilen ücret değil siteler zaten 2.gününde 1 lira para kazanmıyorum xxx para harcıyorum (azımsanacak bir para değil) üstüne 2 saattir sunucuma/sitelerime erişilmiyor, destek ekibi söylediklerimi 3.söyleyişimde anlıyor.

Bu firmayı bana buradan sağ olsun bir arkadaş önerdi on numara 5 yıldız diye anlattı tercih ettim ve pişman oldum, umarım markamızı karalıyoruz diye hakkımda şikayet konusu açmazlar çünkü sadece yaşadığım mağduriyeti dile getirdim, saygılar.

+ Artık biri bana gelip şu firma bedava sunucu veriyor bile dese o firmayla en ufak bir işim olmaz. (Hostlabı öneren arkadaşa da teşekkür ederim bu dersi bana aldırdığı için)

Edit: Hostlab da bu sunucuyu kullanıyorum 400 hit bile kaldırmıyor siteler. https://prnt.sc/22ck69i Ay biter bitmez taşıyacağım sitelerimi.

Güncel:

22:00 da destek bileti açtım tam 2 saat oldu sorun hala devam ediyor. TOTAL KAYIP SÜRE 4 SAAT !