Performans açısından çok güzel fakat malzeme kalitesi biraz dandik bebek gibi bakmak gerekiyor
Evet bencede tek sorun kasa hocam biraz parmak izi bırakıyor toz tutuyor filan :/
Aldım kullandım uzunca süre, pixel ölmesi dediler kronik sorunlar dediler hiçbir sorun yaşamadan cayır cayır kullandım bilgisayarımı, sorun olduğunda canlı destekte anında yardımcı oldular vs gayet sorunsuz ve kaliteli bir cihazdi. Ses sistemi desen ayrı keyif, akıcılık desen ayrı keyif oyunlar desen ayrı keyif sadece biraz fazla ısınma yapıyordu oyun oynarken o da gayet normaldir zannımca.
Gayet normal hocam ısınma yapmayan laptop görmedim ben illa ki ısınıyor.
Bende Tulpar kullanıyorum şarjdayken çok fazla fan açıyor ve sesi baya çıkıyor bu normal mi ?
Turbo mod mu açık acaba hocam şarjda hıcbırsey yapmıyorken mi fan full açık ses veriyor yoksa oyundayken filanmı bence oyundayken fanın max performansda ses cıkarması normal.
2 yıldır kullanıyorum. İlk aldığımda SSD'si kronikti ama 1 yıl sonra anca anladım çünkü 1 yıl sonra sorun çıkartmaya başladı SSD. Sonrasında gittim servise ve ücretsiz değiştirdiler ondan sonra da bir daha sorun yaşamadım.
Ben harici birde harddısk ekledım usb 3.0 ıle hocam tavsiye ederim yer bakımından ssd yi yormamış olursun pek.
Hocam teknoloji bir nevi kumardır.
Bir marka vardır, öyle güzeldir ki mutsuz müşterisini bulamazsınız ama siz alınca sizde ürün kötü gelir çabuk bozulur

.
Aldıktan sonra şu an satmayın.
Kullanmanıza ve keyfinize bakın
+99 hocam