tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam üniversite öğrencileri normalde gelecekle ilgili planlar yapar, icatlar gelistirir veya ülkeye faydalı olabilecek seyler yapar ama bizim ülkemizde maalesef karın doyurmaya çalışıyoruz ve üstüne üstlük üniversite hocalarının egolarıyla uğraşıyoruz . Hocam günlük olarak
5 adet gmail
5 adet instagram
5 adet facebook
Son olarakta görev sitelerine kaydolun hepsine günde 30 dakikanızı vs alır ordan ne gelse kârdır .
Hesapları her birini 1 tlden satsanız hergün 15 tl eder . Ayriyeten fake hesap kasma kitlerini alın forumdan 10-20 tl birsey zaten fake hesap kolaylıkla kasabilirsiniz özellikle twitter ve instagram peynir ekmek gibi satılır 3 günde instagramı 1 k yaparsınız takipci sayısinı 1 k da 10 tl eder piyasası .Kendim uygulamıyorum suanda ama zamanında gmail bol bol açardım satardım ama hâla da ihtiyac halinde hesap açıp satıyorum bu sekilde ek gelir elde edebilirsiniz . Üniversite hayatı çok zor insan para kazanma derdinden derslerinede çalışamıyor . Allah kolaylık versin.
İlginiz için çok teşekkür ederim detaylı açıklamalarınız içinde teşekkür ederim araştıracağım