HTML içinde HTML yazılmalıdır, şu görüntü göze hiç hoş gelmiyor. Ön yargı değil, kullandığım için biliyorum

Front endle uğraşıp belli bir seviye kat etmiş kimse attığınız fotoyu bir fayda olarak görmeyecektir.
Front-end olarak on dört, back-end olarak sekiz yıllık deneyimim var. Foundation CSS, Bootstrap, vb. tüm kütüphaneleri yıllarca kullandım ve gelişmeleri için PR gönderdim. Tailwind CSS'den çok Bootstrap kullanmışlığım vardır. Hiçbiri Tailwind CSS'in sunduğunu sunmuyor. Tailwind CSS v3 ile de diğerlerini unutacağımızı dönüşüyorum. Hatta, ileride tarayıcılar üzerinde varsayılan olarak geleceği konuşuluyor.
Bu tailwind'e özel bir şey değil, PurgeCSS kullanarak bootstrap'de de pure css de de aynı sonucu elde edebilirsiniz.
PurgeCSS ile Tailwind CSS purge çalışması çok farklı. Bootstrap component'ler ile oluşuyor, Tailwind CSS property'ler ile oluşuyor. Birinde component'ler purge ediliyor, diğerinde property'ler. Yani Tailwind CSS ile nokta atışı purge işlemi gerçekleşiyor ve dahili olarak.