[QUOTE=Sick16;1081502102]
bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet açık gibi

Senin nasıl aklın varsa benim de var evet ve fikirlerime en yakın düşünceleri adam zaten bir araya getirmiş. Ortalama 24 dakika fikri burada beyan etmemi falan mı bekliyorsunuz?
Sizler cevabı biliyorsanız dinliyorum nasıl erişmiş olabilir? böyle hani nasıl söyleyeyim bir şey biliyor ama saklama tavırları 14-15 yaşlarında kaldı bilginiz olsun. Bir şey biliyorsanız söyler geçersiniz.
Bir şey saklamiyorum, ben Erlik'in iyi birisi olduğunu düşünmüyorum. Kısaca özet geçmeniz mümkün ama kişinin deli gibi reklamı yapılıyor forumda. Benim konuyla alakalı düşüncem, böyle bir durum Avrupa Birliğinin girişimi ile gerçekleşebilir. Türkiye tek başına euro basamaz. Forbes gibi büyük kurumların düşüncesine katılıyorum ben, Bitcoin Türkiye için umuttur. Bakın, videoyu izlemeden kendi düşüncemi ortaya koydum. Müsait zamanda onu da izleriz, hakliysa hakli deriz. Ancak üzerinde ugrasilmamis, sadece kendi düşüncesini savunan bir kitlesi olan ve podcast yapan bir kisinin sürekli olarak paylaşılmasından rahatsızlık duyuyorum.