Öncelikle Merhaba
Arkadaşlar bulunduğum şehirde kentsel dönüşüm projesi mevcut akşam aslında fotoğraf çekecektim ama tel kameram bozulduğu için çekemedim böyle bir şey yaptım. Neyse şehir merkezinde bu kentsel dönüşüm ve buraya baya büyük bir alana binalar yapılıyor 14-16 katlı resimde olduğu gibi ve karşısıda böyle havuzlar , banklar mevcut çocuklar için oyun parkları mevcut bina altlarında da dükkanlar var tabikide

ve halen hani park karşısıdan inşaati süren binalar mevcut , bu gün gittim bi baktım cafe vs düşünüyordum ben , baktım ki kafe vs açılmış , bu görsellerde ne tür işletmelerin açıldığını anlattım bende bu resimde dondurmacı açmayı düşünüyorum sizcede mantıklımı direk önüde park olduğu için gündüzleri kalabalık oluyor akşamları da hem ışıklandırması devam ediyor hemde baya heryerde banklar vs mevcut havuz kenarları olsun park kenarları olsun vs. babam da emekli hani onunda gidip geleceği yapacağı bir iş olur , dondurmayı ise tanıdık bir arkadaşım var onlar üretiyor ve böyle franchise vs bayilikte düşünüyorlar dondurmaları baya iyi müşteri kitleside çok fazla kayseri de böyle bir iş düşündüm , sizce tutar mı veya diğer birşey ise aklımda kuruyemiş var ama onu şöyle düşündüm hem bakkal var hemde binaların arkasında migros ve tarım marketi mi ney öyle bişi

var tutar mı tutmaz mı bilemedim onuda