Bende tecrübelerimi aktardım hocam.
Son 1 yılda düşen 10'dan fazla domain regledim, link inşasında zararlı backlink olmamasına rağmen bir web sitesinin SS değeri yüksek ise bunun tek sebebi domainin park sayfasında kalmasıdır. ** Düşen domainlerin genellikle SS değeri yüksek olur.
Bu şekilde reglediğim 5'ten fazla domainin SS değerini %50 seviyelerinden %1'e düşürdüm sadece botla içerik girerek. ** Ortalama 2-3 ayda SS değeri düşüyor.
Google'dan Tam Spam cezalı olmasına rağmen %1 SS değerine sahip olan domainde regledim tam spam cezası olmasına rağmen spam cezasından çıkartıp hala daha kullandığım domainimde var.
Bahsettiğim bu siteler SS değeri yüksek olmasına rağmen news kaydı olduğu için çok hızlı bir şekilde index almaktaydı.
Bakın bu domaini reglediğimde SS değeri %25 seviyelerindeydi ve Google'dan Tam Spam cezalı bir domaindi.
Bu siteyi tam spam cezasından çıkartıp SS değerini düşürüp (kendi düşüyor zaten) imleme olarak kullanıyorum.
Site Adresi:
https://clientsideweb.net/
Zararlı link analizi yapmak faydalıdır buna yorum yaptığım yok fakat bunu yapmak SS değerine herhangi bir etkide bulunmaz çünkü SS değeri MOZ şirketinin bir verisidir ve MOZ şirketinin Google Search Console aracına erişimi yoktur.
MOZ şirketinin reddettiğim linklere erişimi yokken benim reddettiğim linkleri nasıl görüp de SS değerini değerlendirecek?
Benim 7'den fazla News kayıtlı index servisi olarak kullandığım siteler var.
Birçok kişinin index almaz dediği (içerikleri değil bakın) Backlinkleri indexletiyorum.
Toparlamak gerekirse, SS'in yüksek olmasının bir web sitesinin index alıp almaması ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Bir web sitesinin SS değeri yüksek olabilir fakat link inşası temizse, news kaydı da varsa çok rahat bir şekilde index alır.