BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sigortam.net in bir sigorta / kasko hizmeti yoktur. aracı kurumdur. siz sigortayı o site üzerinden yaptırmış olabilirsiniz ama sizin trafik sigortanız anadolu sigorta - ergo - güneş sigorta vb. bir firma üzerinden yapılmıştır.
siz poliçenizi kontrol edin. hangi sigorta firması ise o firmanın müşteri hizmetlerini arayın bulunduğunuz il / ilçedeki anlaşmalı servisleri size söyleyin. araç sahibi olarak anlaşmalı servis değil yetkili servise gitme hakkınız var. sadece yetkili servisleri de sorabilirsiniz.
aracınız hareket ediyor ise neden çekiciye ihtiyaç duyuyorsunuz. eğer aracınız hareket etmiyor ise sigorta firmanızı aradığınızda size ANLAŞMALI ÇEKİCİ telefonu verecekler ya da sizi yönlendireceklerdir.

yönlendirdikleri servise gittikten sonra beyanda bulunur ekpertiz istersiniz. oradaki adama durumunuzu anlatıp aracı cumartesi bırakabileceğiniz söylersiniz sıkıntı çıkaracaklarını zannetmiyorum. experi cumartesi çağırırlar.
Aynen Cumartesi de uygun bana araçı şu yüzden hareket ettirmek istemiyorum yeni araba ve 10.000 bakımı geliyor ilk 10 bin kontrolü olacak ve benim daha sonra onun için param yok simdi il e git gel vs ile benim km azalacak ona ben şimdi hastaneye 10-10 20km yaparım diye fazla fazla düşündüm 200 km var çünkü o bakımıma ve fazlada param yok yılbaşından sonra param olacak onun için arabama da fazla binmiyorum benim halbuki yazdım ama gözden kaçtı herhalde sigortam net ile yaptım ama Türkiye sigorta şirketin adı yani acente olarak dedim sigortam net diye