Merhaba
Akşam saatlerinde 7 gibi arabam yolda idi ara sokak
Karşı binada arsa var otopark gibi kullanıyorlar onlar geri geri çıkar iken benim arabanın ön sağ tarafına çarptılar alt komşum vs gördü hemen haberimiz oldu indik yalnız karşı taraf kadın şok vs geçiriyordu yaptıracam edeceğim gibi bende sağlama almak için tutanak tutalım dedim ve tutanak benim zorlamam ila tuttuk ruhsat ehliyet fotoğrafları çekildi karşılıklı.
Şimdi benim 5 iş günü sürem varmış bildirmek için
Perşembe günü arabam bana hastaneye gidiş için acil lazım 1 günlük lazım
Sorun şu bu benim ömrüm de ilk başıma gelen olay bilgim fazla yok
Bunu ben karşı taraf sigortası yerel acente ve anadolu sigorta üzerinden benim sigortam net internet üzerinden ve Türkiye sigorta diye
Şimdi ben yarın bildireyim ekspertiz gelip para biçip bana mı yatıracak yaptırcam yoksa ekspertizin istediği yere mi götüreceğim?
Ayrıca ben km takıntısı olan biriyim ilçemde tamir değil servis istersem servis il merkezinde gidişi için sigorta çekici veriyor mu hizmet?
Yani kısaca ne yapmam lazım benim tam
Çünkü hasarım sanki macun olmadan yapılacak gibi çekme işlemi kazıma olsun istemiyorum yada saç değişecek ise saç değişin yani sonuçta araba yeni ve hiç başka yerinde hasar yok
Bu arada kaskom yok ya güvenimiz çok diye yaptırmadık hatamı ettim bilmiyorum ama sigorta karşı tarafta var bende de zaten kapı değişimi bile olsa 45 bin tutmaz sigorta yani karşılar ondan yana sıkıntı yok