Merhaba dostlar,

Sunucuma özel discord botu yaptırmak istiyorum muhtemelen sql olması gerekecektir. Kaynak kodlarının tarafıma verilmesi şart.( Üzerinde ufak değişiklik yapmam gerekebilir)

Botun yapacakları :
Bot key botu olcak yani anahtar botu. Sunucuya yeni gelen birine normal üye rolü verecek bu tabi ayarlanir. Önemli kısmı ise kişi benden bir anahtar alacak o anahtar ile x isimli bir rol alacak.

Örnek olarak;
Bota özelden
!check yazacak bu komut ile bot keyini isteyecek 10 saniye içinde keyi yazması gerekicek kişi keyini yazdığıktan sonra bot ona sunucuda xx isimli mevcut bi rolü verecek.

Botta bir panel(dashboard) olursa çok iyi olur.
Maksadım şu: benim birden fazla elimde anahtar olacak bu anahtarlar zamanla yenilenecek, değiştirilecek veya listeden silinecek.

Ek olarak mümkün ise (botların yapabileceklerini bilmiyorum) doğru bir anahtarı yazdi ve rolü aldı diyelim.. bu anahtarın elbette ki bir süresi olacak o süre bittiğinde xx isimli olan rolü alacak ve normal üye rolüne düşürecek.

Ek olarak botlar yaptırmak isterim tabi ki öncelik anahtar botunda bunu yapabilecek arkadaşlar çok yok sanırım lütfen kendine güvenen kişiler irtibata geçerse sevinirim.