Ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve 55-60 lafta kullanıyorum. İçeriden ayarlıyorum istediğim dereceyi baya ekonomik oluyor 30 derece ısıtmaz hocam

30 derece nedir
Şu anda ev normal olduğu için açıkçası 30 derece de kullanıyorum. 50 derece de yandığı için düşürdüm.
2016 yılından beri aktif kullanıyorum.
Ev 25 derece de olsa soguk hissediyorsunuz çünkü bulunduğu odanin sıcaklığına göre calisiyor.
Diger odalar ısınmadan bulunduğu oda ısınınca duruyor çünkü.
Bana %40 civari tasarruf sagliyor ama evde cocuk varsa yerler ev 26 derece de olsa hep soğuk oluyor. Benim bulunduğum evle mi alakalı bilmem ama cosa calisaniyla bir gun telefonda konuştuğumda kendisi evde cocuk olduğundan cosa nın verimsiz kalabileceğini söylemişti.
Ama telefondan vs kontrol etmek, online uzaktan açıp kapatabilmek güzel lüks diyebilirim.
Petek suyu sıcaklığımi 60 65 derecede sabit tutuyorum genelde.
30 derece olmaz hocam o su sıcaklığı en az 60 olacak ki bulunduğu odayi hedef sıcaklığa getirince dursun, 0,1 veya 0,2 derece düşünce çalışsın. Sizin düşündüğünüz gibi 60 derece sürekli yanmıyor çünkü. İçerisi soğuduğunda calisiyor, icerisi ısınınca duruyor.
Dogalgaz sayacindan takip edebilirsiniz günlük tuketimi.
Anladım hocam çok sağol. Ben tekrar getireyim 50 dereceye bakalım ne olacak. Aslında 30 a düşürmemin sebebi kombinin derecesi 50 de kaldığı içindi. İçerisi de sıcaktı ama 50 de kaldı. Düşürmeyecek herhalde diye indirdim.