Arkadaşlar Merhaba;
Çevremden bir kaç kişiye yardımcı olup, özellikle Polonya'da işe girişlerini sağladım. Polonya AB ülkesi olduğu için yardımcı olduğum birkaç kişi Almanya'dan iş bulup oraya geçti. Elimde böyle bir fırsat varken bunu para kazanabileceğim bir iş olarak kullanmak istiyorum. Bunu yapmak için nasıl bir prosedür izlemem lazım? Mevcut şirketim üzerinden yapmak istemiyorum. Şirket kurmadan devam etsem nasıl problemler yaşarım v.s. bilgisi olan bir arkadaş aydınlatabilir mi?
Düzeltme: Arkadaşlar muazzam mesaj geldi. Durumlar zor herkes kaçma peşinde ama şunu netleştirelim. Henüz bunun ticaretini yapmıyorum. Oradan bir tanıdığım sayesinde burada çıkmazda olan bir kaç kardeşime yardımcı oldum ve masraflarını karşılayıp gittiler. Direk orada ki tanıdığıma yönlendirdim. O yüzden süreç nasıl işliyor v.s gibi konuları henüz detaylı bilmiyorum. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Burada suç kaydınız vize almaya engel bir durumunuz yoksa ayarlanıyor ancak ara süreci bilmiyorum. Eğer tişcaret yaparsam netleştirecem. çok emrake den arkadaşlar için karşıda ki adam bu işlem için para alıyor. Onun haricinde ben aracı olursam komisyonumu ekler yardımcı olurum ama ticaretini yapmaya karar verirsem.