Mesajlaşma reklamı, müşterinin anlık olarak aklındakileri size sorması ve sizin bunu ikna yöntemiyle satışa döndürme olasılığınızı artırır. Sektörünüz için güzel bir reklam çeşididir.
Eğer ki, bir web siteniz mevcutsa, pixel kurmanızı da tavsiye ederim. Ayrıca ads reklamları da deneyebilirsiniz.
Ads hesabınıza dönüşüm kurarsınız, reklam verirsiniz. Reklamlarınızdan gelen kişilere bir de alışveriş reklamla baktığı ürünleri gösterirsiniz kurduğunuz dönüşümleri kullanarak. İşe yarayabilir
Sosyal medya ve ads reklam konusunda ücretli destek almak isterseniz yardımcı olabilirim faturalı bir şekilde
İyi çalışmalar
Merhaba, Facebook tarafında pixel gibi durumlar şu anda iyi gözükmektedir. Yine konu ile alakalı notumu alıyorum. Teşekkür ederim.
Merhaba,
Ortalama Dönüşüm oranınınız 3.8 buda iyi tabi ciro bazında bu.E ticarette önemli olan malı alırken kâr etmektir.Yani siz bukadar ciro yaptınız fakat örnek veriyorum bir ürünün maliyeti nedir ? Bunlara ek kargo ücretleri de var ? İade de var ? Bunu siz bilebilirsiniz.Dönüşüm oranı olarak güzel matematiksel açından kar ediyor gözüküyor olabilirsiniz fakat net ve doğru hesabı yapın.Satış olabilir ama aslında fark etmeden zararına satıyor olabilirsiniz.
Paylaştığım ciroya bakarsak hocam, çok bir miktar kar var denmez açıkçası. Müşteri kazanmışızdır belki de sadece.
hocam ben 100₺ lik reklam da , 2500 ciro yaptiğimi biliyorum
Bilgi paylaşmak isterseniz Özel Mesaj üzerinden talep ederim hocam. Yorumunuz için teşekkür ederim.