Merhabalar, kendiniz zaten söylemişsiniz "
Modemi sık sık açıp kapatıyorum " diye. Modemi kapatıp açmakla İP adresiniz değişmez.
Size verebileceğim tavsiyeler, İşlem yaptığınız hesap hiçbir cihazda açık olmasın. İşlem sürelerinizi olabildiğince minimum düzeyde tutmaya çalışın ve ortalıkta dolaşan İnstaFly işlem ayarlarını kullanmayın. Sürekli olarak İnstaFly kullanan biri olarak söylüyorum doğru kullanımda gerçekten faydası büyük olan bir yazılım kimseye aldırış etmeden kullanın.
Ancak IP adresimin değiştiğini görebiliyorum. Instafly destek ekibine de bu yöntemle IP değiştirmeye çalıştığımı söyledim. Onlar da tavsiye etti. Günlük limitlere zaten dikkat ediyorum, instafly başlatmadan önce hesaplardan çıkış yapılıyor. İlginç olan nokta şu ki: Instafly kullanılan hesaplar bir yana, kişisel hesabımla telefondan 2 kere 1 haftalık yasak yedim üst üste - instafly kullanmadığım halde. Bu yasağın ikincisi ikinci kez manuel like attıktan sonra geldi. Ancak bu hesapla daha önce instafly'a cok öncesinde giriş yapmıştım. Sonuç olarak instafly'a giriş yaptığım 2 işletme hesabı 1 kişisel hesap (düzenli instafly kullanılmayan) bloklandı.. İşletme hesaplarını da 1 er gün dinlendirerek kullanıyorum çoğu kez.