Mert29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kingsage oynardım, hatta bir ara dünya sıralamasina bile girmiştim. Ne olduysa bir soguma geldi bıraktım başka samimi oldugum birine devrettim oda ne yaptı bilmiyorum. Geçen aylarda yine bi fireyim dedim fakat hiç tadi kalmamış tamamiyla p2w olmuş. O yüzden devam edemedim zaten 1 2 klan var oyunu ele alan onlarda oyuna kim gelirss gelişmesini bekleyip ele alıyor o yüzden kabak tadı var.
TheLaZRaiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuanda kalanlar.org devam 10 köyum var
Klanlarda en iyi kastığım hesap klan kuralları gereği full saldırıydı. Örneğin 100 köyüm varsa 80 tanesi saldırı 20 tanesi savunma köyüydü. Bana klanda ki savunma köyü olanlar destek çıkıyordu. Ben genelde saldırıp düşman köyün savunmalarını öldürüp köyü salıyordum. Klanda sırayla köyleri paylaşıyorduk. Saldırı odaklı oynamama sebep olan konu aşırı aktif olmam. Sürekli köy yağmalayıp ganimet toplayıp asker basabildiğim için savunma kırma aşamasında asker kaybetmekten korkmuyordum.

Ufak ufak düşman klandan köy almaya başlamıştık ki düşman klan saldırı köylerini belirleyip ortak saldırı yaptı ve klanda olan bir arkadaşla birlikte beni komple sildiler haritadan. Sağolsun bizim klan da tüm savunmayı çekti bizden. Açıklamaları "Çok aşırı saldırı geliyor bizim askerlerimiz zaten ölecek en azından asker kaybetmeden verelim köyleri." gibi bi açıklamayla tertemiz saldılar bizi O günden sonra bir daha oynamadım sanırım. Eğer bir gün oynarsam ya ciddi ekiple oynarım ya da oynamam. Güvenmiyorum artık. Yanlış hatırlamıyorsam 140 civarı köyüm vardı ve 2 3 gün sürmüştü hepsini benden almaları Tabi sonra bizim klanı da komple sildiler haritadan.
@Mert29; dediği gibi tadı kalmadı pek