AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen tut yerel bir para birimini bırak sırf yanlış politikaları yüzünden daha sonra da Euro'ya geç. Olaya gel ya! Eğer böyle bir şey olursa olay çıkar... Çıkmazsa çıkarırlar.
Bu prosedür zaten şöyle olur : Hükümetin isteği üzerine değil referandum ile gerçekleşir. Yani milletin önüne sandık koyalar ve EURO'mu TL'mi diye sorarlar. Ülkenin önde gelen ekonomist ve üniversiteleri EURO'ya geçmek uzun vade 'de daha mantıklı derse halk kabul eder.

Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haklısın her konuda fikrimiz var ama hiç bir konuda bilgimiz yok. herkes uzman valla.

gereksiz dememdeki sebep açıkladınız siyaset olursa kavga olur kavga eden adam bir gün sonra sana bana işi düşe bilir ama kavgalı yada engellenmiş bir insan ile ticaret nasıl yapacaksın. kısaca kazancına balta vurursun. esnafın rengi olmaz fitnecinin rengi olur.

burası ticari bir forum kazan kazan üzerine insanların hassas noktalarına dokunursan olumsuz cevaplar verebilir ve bu cevaplardan dolayı ya iş alamaz yada başkalarına iş veremez. bu her iki taraf içinde geçerlidir.

o nedenle forum kurallarına bence bu tür konular yasaklanmalı. sonuç itibari ile burası bir ticaret alanı goygoy yada birbirilerine hakaret edilmesi için bir platform olmamalı.

umarım anlatabilmişimdir kendimi
Evet çok iyi anladım ancak bu bence böyle olmalı. Yani bu x partili, bu x dine sahip diye ticaret yapmaktan vazgeçilmemli. Kaç senelik forum üyesiyim henüz hiç kimseyi engellemedim. Hatta zıt görüşe sahip kişiler ile ticaret yapmışlığımda var. Ben cebime bakarım bana uyuyorsa gerisi teferruat.