Bence konu gereksiz değil, Ancak siyasete çekilmesi normal. Forumu bırakın sokakta bile artık her konu siyasete çekiliyor. İstatistiklere göre en çok siyaset konuşan halkız.
haklısın her konuda fikrimiz var ama hiç bir konuda bilgimiz yok. herkes uzman valla.
gereksiz dememdeki sebep açıkladınız siyaset olursa kavga olur kavga eden adam bir gün sonra sana bana işi düşe bilir ama kavgalı yada engellenmiş bir insan ile ticaret nasıl yapacaksın. kısaca kazancına balta vurursun. esnafın rengi olmaz fitnecinin rengi olur.
burası ticari bir forum kazan kazan üzerine insanların hassas noktalarına dokunursan olumsuz cevaplar verebilir ve bu cevaplardan dolayı ya iş alamaz yada başkalarına iş veremez. bu her iki taraf içinde geçerlidir.
o nedenle forum kurallarına bence bu tür konular yasaklanmalı. sonuç itibari ile burası bir ticaret alanı goygoy yada birbirilerine hakaret edilmesi için bir platform olmamalı.
umarım anlatabilmişimdir kendimi
bakınız tamda bu arkadaşın anlatmak istediğini anlatmaya çalışıyorum.
bknz : platine para verdim forum babamın çiftliği egosu.
çok barınamazsınız burada kendinize gelin buradaki herkes potansiyel müşteriniz burası bir ticaret merkezi kedicilik köpekçilik oynamak için farklı forumlar kullanabilirsiniz.