Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olmaz hocam. Alt h2 leri h1 e cekerek ayrı icerikler oluşturun. Dahili linkler kullanarak birbirine bahlı hale getirin. Hem ic linklemeler ile seo degeri artar hem de birden fazla icerik elde edersiniz. Kelime sayisi fazlaligi seo degeri arttırmaz. Her h2 yi h1 yaparak ve her h3 ü de ilgili h1 e cektiginiz icerigin h2 si uaparak icerik sayisi arttirin. İc seo yu icerikler arasi linklemeler muazzam yukseltir. 6 bin kelimryi bin er lik 6 ya bolmeniz avantajdır.
hmm siz sorun yaratır diyorsunuz yani. valla ben de şöyle söyliyim. bir diyet sitesine girdiniz. burada atıyorum dukan diyeti diye arattırdınız. bu sitede dukan diyeti ile alakalı sabit bir konu bulup içinde bu diyetle ilgili her şeyi öğrenmek mi daha mantıklıdır yoksa içeriği farklı farklı konulara yönlenerek mi takip etmeyi tercih edersiniz. benim birinci önceliğim kullanıcıların neyi tercih edeceği konusu, ikinci önceliğim de sitenin temiz kalması. bir konu başlığıyla alakalı 3-5 alt başlıktan ayrı yazılar üretip siteyi karmakarışık hale sokmak yerine, dukan diyeti için ayrı başka diyet için ayrı başka diyetler için ayrı sabit konular oluşturup, aratan kişilere tek rehber göstermek ve siteyi temiz bir kullanımda sunmak daha anlamlı geliyor. ama tavsiyeleriniz için teşekkürler. başka bir sitemde içeriğimle ilgili farklı bi konuda benzer bi rehber oluşturdum. o da 2000 kelimeye yakın. aratıldığı her kelimede 2-3. sıralarda şu an. site yeni, içeriği üreteli de 10 gün olmamıştır. bakalım, bu 6k mevzusunda nasıl bi sonuç verecek google amca. eğer ciddi sorun yaratırsa dediğiniz şekilde dönüşümleri düşünmeye başlayabilirim.