bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuana kadar binlerce dolar kazandım ve hepsini kaybettim. kısa süre önce spota döndüm ancak yine arada girip liq oluyorum. bu işi beceremedigimi düşünüp uzaklaştım. çok açgözlüyüm. paramı 400 kat arttirip sıfırlamak çok koyuyor diğer yandan bakınca. her neyse, bir süre uzağım piyasadan. sadece ön satışlara katılıyorum
Aslında oyunu kuralına göre oynarsan. Eğitimler alıp sağlam teknik analiz öğrenirsen zarar etmezsin pek. Zaten bu durumda psikolojini yönetebilir duruma geliyorsun ve stoplossuz hareket etmiyorsun
Artı olarak doğru zamanda tekniğe göre alıma dahil olacağın için mantıklı karlar ediyorsun. Zarar etmezsiniz bu durumda dediğim totalde karda oluyorsun. Tüm yaptığınız işlemlerin toplamında karda oluyorsunuz
Ama bizim gibi teknik analize riayet etmeden işlem açtığımız için zarar etmemiz normal bir durum.
Ben 2017 den beri bu piyasadayım. Şunu gördüm. Hiç bir zaman fırsatın kaçtığını düşünmeyeceksin. Ne şimdi nede yarın fırsatlar hep olur. İşlem açacağın tüm parayla tek parça alım yapmayacaksın