Hiç dikkat etmeyeceksin botla içerik çekeceksin iki kelimelik başlıkla copy paste içerik atacaksın google kabul eder. Bundan cok olmadı yıl kadar evvel açtığım ve sattığım bir site sırf faceden iyi bir trafik alıyor dıye iki kelimelik başlık ve kopyala yapıştır içerik ile hala adsense yayınlıyor. Yani dert etme özenme verirler..

Ben bunu cok yasadım. Yani saatlerimi verip bileklerim ve parmaklarım kendi kendine titreyene kadar yazdım yazdım.. Özendim.. resimleri bile özenle seçtim. her makaleden sonra bir cümle dahi benzemesin diye sürekli check ettim.. Sitede albeni tamam seo 86'dan aşağı düşmüyor o da tamam özgün mü? yüzde 10 bin özgün.. dedim başvurayım kendini beğenmişler ne desin, yok çekti.

Döndüm eski siteme baktım sattığım az önce bahsettiğim siteye yani.. bir de bloguma baktım.. emek varsa değer yok hırsızlık varsa değer var demek ki dedim.. yani google kullanmayı bıraktım öksürtüyor artık..

Özetle çok dert etme nasılsa istediklerine istedikleri hizmeti veriyorlar. düz mantık; yeter ki trafiğin olsun.. Organik mi hahh o bahanesi işin.. 2 ay önce hiç bir yerde olmayan hatta hiç bir Türk sitesinde olmayan yazıyı yazdım google index bile atmamış.. Ama diğer arama motorları tak diye ındexlemiş.. Bakınız 2 ay diyorum.. konuyla ilgili arama yapıyorsun o meşhur büyük denilen spamcı sitelerin alakasız haberleri vs çıkıyor. Yani adsense yerine ortaklık programlarına bak derim.. 1 yıl boyunca yazsan da çizsen de değeri de parayı da trafiği olan her zaman alır..