Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum;
Aynı zamanda ortaklık konusunda ki fikirlere ve tekliflere de açığım.
Yaklaşık 2 haftadır Barbina Role Play isimli oyunumu geliştirmek ile uğraşıyorum.
Sizce bu oyun tutar mı? Tutması için neler yapmak gerekir?

Oyun Online ve Web Üzerinden Oynanıyor.
Discord ile de role playi dinamik tutacağız savcıların açtığı davaların duruşma hakimleri Discord üzerinden yargılama yapacak.

Barbina Ülke Role Play Oyunu
_
Oyunda yer alan mekanlar

Tüm bakanlar ve merkez bankası başkanı kendi kurumlarından yolsuzluk yaparak para çalabilir. Fakat savcılar ve ekonomi düzenleme kurulu bunu fark eder ise dava açabilir ve davanın sonucu alehine olur ise merkez bankasından uzaklaştırılır.

Barbina Merkez Bankası:
Merkez Bankası Başkanı Başkan Tarafından Atanır ve Resmi Gazetede Yayınlanır.
Merkez Bankası Dolar, Euro ve Yen kuru mevcuttur. Oyuncular birbirine Dolar, Euro, Yen veya Barbina Cumhuriyetinin para birimi olan Barbina Doları Gönderebilir.
Merkez Bankası Dolar, Euro, Yen ve Barbina Doları rezevleri vardır Kuru düşürmek için dolar , euro veya yen satabilir.

İş İlanları
İnsanlar işe girebilir (saatlik olarak oyunda maaş ödenir).
Devlet kurumları memur ilanı açabilir ve kadro doldurabilir
Asgari ücret sistemi mevcut.
İşe alım için üniversite mezuniyeti şartı veya koruma alımlarında güç şartı gelebilir

ve daha bahsetmeyeceğim onlarca kurum mevcut ve hepsinin kompleks yapıları var 4 farklı eyalet mevcut.
İnsanlar kazandıkları paralar ile ev alıp yatırım yapabilir bir çok yatırım aracı mevcut (dükkan, ev, apartman, şirket v.b)

Kısaca fikirlerinizi bekliyorum bu oyun tutar mı?

(tüm kurumların özelliğini buraya yazmak istemedim hem güvenlik açısından hemde çok uzun sürer kısa bir fikir arıyorum )