Onebenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, bu konu ilk defa duydum ve deneyim edindim, Stripe çok sıkıntılı bizim işlemler xx.xxx e kadar çıkabilir ve iş modelimiz biraz sıkıntılı digital ürün sonuçta, keyfi kapatırsa çok ciddi zarara uğrarız. Tercihimiz Türk firmaları tabi ki. Ancak PayTR veya weepay yurtdışında 3d secure açıp açmadığını bilmiyorum inanın bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim.
Ama 3d securesiz işlem bizi sıkıntıya sokabilir, neden derseniz iş modelimiz digital ürün onaysız işlem yapılırsa itiraz ederseler yine uğraşmak zorunda kalırız. Belki müşteri kaybı olabilir ama itirazıda minimuma düşürmüş oluruz diye düşünüyorum hocam.

Bizim sitemiz türkiye'de değil sadece yurtdışına dili de sadece ingilizce hocam sıkıntı olmaz o zaman değil mi.
Yurt dışındaki ödemelerde, yani yurt dışı müşterileriniz aslında 3D Secureli almayabilir demek istediğim. Bir kısmı checkout da bu kod olayından dolayı vazgeçiyor maalesef... Umarım siz bu konuda problem yaşamazsınız ama bunu analiz edin derim. Paytr de weepay de yurt dışına 3D secure açıyorlar bende görüşmüştüm zamanında, ilave firma önerisi olarak shopinext ile de görüşmenizi tavsiye ederim. Bir arkadaşım kullanıyor memnundu kendisi.