Rottmayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Weepay'ı biraz daha detaylı sorun derim, çünkü Türkiye'de bulunan sanal pos firmaları Türk lirasını koruma kanundan dolayı Dolar ile ödeme yaptırmıyor (PayTR ile konuştuğumuzda demişlerdi)
Eğer direkt olarak sitenizden Dolar ile ödemeyi kabul edip, Dolar hesabınıza dolar iletiyorlarsa Weepayı tercih edin derim.

PayTR dolar ile gönderimi kabul etmiyor (Türkiyeden yapılan ödemeler için) yani sitenizden Dolar gösterip Paytr'ye TL'ye çevirip o tutarı iletmeniz gerekmekte, güncel kura göre TL'ye çeviriyor yani.

Default olarak doları yapamıyorsunuz yani Türkiyeden ödeme yapanlar için TL göndermeniz, Yurtdışı için Dolar göndermeniz gerekiyor PAYTR'de yani zorlu bi yazılımsal sürece sokuyor sizi.
Merhaba hocam, iki firada dolar hesabı istedi yurtdışı çalışması için. PayTR Akbank, Weepay ise TEB dolar hesabı istedi. banada weepay mantıklı geldi ancak komisyonu yüksek blokesi düşük,, ileride bloke gün sayısı düşer mi işte. PayTR düşüyor, şuan PayTR 2.99 komisyon ama 21 gün bloke vermiş.
Weepay ile daha önce hiç çalışmadım ancak adını çok duydum söylenmez bundan dolayı biraz kararsız kaldım.