bak işte ne güzel söylüyosun senden gelen parayla ben kirami ödüyorm diye? e adamda alacağı parayı alamıyorsa? işsizlik hat safada korona herkesin şirazesini kaydıdı siz bu kafayla yaşarsanız çok vicdansız bir adam olarak devam edersiniz. vicdan dediğiniz şey bu kadar basit çözümler üretmez. ülke bitik durumda ev kiralari faiş. allah kalbinize göre versin ne dim
Kardeşim bak ben tecrübeyle konuşuyorum, sen işkembeden konuşuyorsun. Kimin durumu olup kimin durumu olmadığını anlayabiliyoruz biz. Bunun koronayla falan alakası yok, 15 yıldır bu olay böyledir. Yani bunun durumla zerre alakası yok. Bizim insanımız rahat ve borcuna sadık değil. Hep başkalarının parasıyla iş yapma aşkı içerisinde. Biz insanları mağdur etmemek için kredi çekerken onlar her gün farklı bir yerden story atıyor. Ben hakkım olan parayı almak için ararken çekiniyorum, adam benimle rahat rahat yavvvv ne olacak yavvvv kaçmıyoruz ki yavvv diye konuşuyor. Bunun ihtiyaçla falan alakası yok, direk onurla alakası var. Kısacası sen çok kafanı yorma bu işe, biz yedik fırınla ekmeğimizi, işimizi biliyoruz.