Sevgili kardeşim, kanalınızın doğrulama işlemini yaptığınızdan emin olunuz. Bunun dışında genellikle video yüklemelerde sorun omamalıdır. Bilgisayarda kullandığınız tarayıcı kaynaklaı sorunlar zaman zaman bu şekilde sorunlara yol açabilir. Böyle bir durum yaşadığınızda yani yükleme durduğu anda tarayıcınızdan yeni bir sekme açarak tekrar video yükleme bölümüne geçerek, önceki yarım kalan yükleme bölümünden video adresini kopyalayarak yeni sekmeden tekrar yükleyebilirsiniz. Bunun dışında internet bağlantı kopmaları yaşama ihtimalinden dolayı bu sorunlar çok sık yaşanmaktadır. Bunu anlamanın en iyi yolu yükleme anında sorun yaşadığınızda, telefonunuzun internet paylaşımını açarak, bilgisayarınızın internet bağlantısını mobil olarak seçerek yükleme sonucunu görün. Bu son işlem ile ilgili eğitim kanalımızda bir videom var. Burada link paylaşımı doğru mu bilmiyorum ama size videoya ulaşmanız için kanal adı ve video adı verebilirim. Youtube Sanal Eğitim Kanalı video adı: (Youtube' hızlı video yükleme yöntemi ile videoları %500 daha hızlı yükleyin)
Youtube'a hızlı video yükleme yöntemi ile videoları %500 daha hızlı yükleyin

Youtube'a hızlı video yükleme yöntemi ile videoları %500 daha hızlı yükleyin