İstanbul Beykozdayım. Adsl den başka altyapı yok. 2 senedir superbox kullanıyoruz. 3 tane superbox var evde her katta bir tane olmak üzere. Rekabetçi oyun olarak valorant, warzone , bf1 multi oynuyorum. Ping konusunda çok az ara ara sorun yaşasam da normal bir hat olsa aynı derecede ping sorunu yaşardım diye düşünüyorum. Ayrıca zaten istanbul kalabalık bir bölge olması yetmezmiş gibi birazda dağın tepesinde olduğumuz için normal gsmde 4 çekiyor zaten. Kısaca memnunum ve verdiğim paraya değiyor.

Anlık aldığım hız değerleri:



Sizin hatanız diğer birçok şikayetçi gibi kalabalık bir semt veya şehirde oturup Superbox gibi GSM hizmeti üzerinden hizmet veren bir cihazdan gidip 365 gibi hızlar beklemeniz. Sözleşmede veri aktarım hızı 4.5 hızında diyor ama sözleşmelerde yer alan alt maddelerde bölgedeki ağ yoğunluğu, baz istasyonuna olan uzaklık, hatta binanızın çevresinde bulunan diğer binalar ve bu binaların sinyalleri yansıtan özelliklere sahip olması gibi birçok etkenden dolayı düşebileceği belirtiliyor.

Yine kısacası bu hizmetten memnun olmayanlar kadar memnun olup sorunsuz kullanan insanlarda mevcut. Yeni abonelik düşünenler hemen kötü düşünmesin
Bence sadece fiyat olarak biraz pahalı bu yüzden gerçekten başka çözümü olmayan ve sıkça seyahat eden kişilerin almasını öneririm.

Yeni abonelik almayı düşünen arkadaşlar;

Başvuru yaptığınızda adresinizin superboxa uygun olup olmadığı kontrol ediliyor. Vaat edilen hız verilemeyecek veya adresinizde fiber hattı varsa başvuru yapamıyorsunuz.
Kurulum ekibi geldiğinde size sözleşme imzalatmadan önce hız testi yapıyor ve alt sınırı geçip geçmediğini kontrol ediyor. Eğer sınırı geçemiyorsa adresiniz yine kurulum yapmıyor.
Superbox taşınabilen bir cihaz olmasına rağmen sadece 1 adreste kurulum ve teknik destek hizmeti veriliyor. Modemi üst mahalleye bile götürseniz oluşabilecek bağlantı problemlerinden dolayı sorumluluk kabul edilmiyor.
Size verilen modemler emanet olduğu ve şuanda ellerinde eski abonelerden kalan cihazlar mevcut olduğu için sıfır modem neredeyse hiç denk gelmez. Benim iki modemim bu şekilde geldi ama bir sorun yaşamadık. Sadece bir defa yakın zamanda performans düşüklüğü için arayıp bilgi istediğimizde istersek modemi hafta sonu değiştirebileceklerini söylediler ama baz istasyonu değiştirip düzelttiler sorunu.