Arkadaşlar merhaba. Bir tekstil fabrikasında kimyasallar ile ilgili bir bölümdeyim, ve biz makinaların ihtiyacı olan boyalar ve kimyasallardan sorumluyuz. Vardiya amirleri bilgisayar üzerinden bizlere istekte bulunuyor gün içinde şu kadar kimyasal, şu kadar boya lazım diye biz de veriyoruz. Fakat iş bitimine son 30 dakika kala vardiya teslimi için biraz da kirli, pis iş olduğu için erken bırakıyoruz ekipçe toplam 4 kişiyiz fakat içimizde biri var yaklaşık 20 senedir burada çalışıyor. Gece vardiyasında çalışır, vardiya amirini arar ihtiyaç olan kimyasal ve boyaları vardiya tesliminde at der. Ben de ne zaman ondan vardiyayı teslim alsam gün içinde 30 iş yapacaksam, o sürekli amiri arayıp şu saatte giderken at gelenler yapsın tarzında işgüzarlık yaptığı için yapacağım iş 30ken otomatik olarak 50ye çıkıyor. 1 Değil 2 değil 30 değil sürekli aynı olay. Ondan ne zaman vardiya alsam +20 iş kalıyor. 20 senedir de burada çalışıyor. Artık iyice soğumaya rahatsız olmaya başladım kendisiylede aramız iyi ama iş başka dostluk başka. İşimiz hassas ve çok çok dikkat gerektiren iş, benim bir anlık dalgınlıgımla tonlarca havlu yanlış boyanır. Yani hepimiz insanız bazen böyle şeyler olabilir fakat istikrarlı bir şekilde sürekli bunu yaşatıyor 1 değil 3 değil. Ben buraya kendi işimi yapmaya geliyorum, devraldığım kişinin işlerini de yapmaya değil adam da 20 senedir çalışıyor. Gerçekten iki ucu değnek ve aşırı soğudum artık.