fskgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla şahsen ben "oo devlete kapak atmış" yerine "oo devlette bi hayallerinden vazgeçen insan daha" kelimesini kullanıyorum (Beni gereksiz eleştirmeye çalışmayın 7 sülalem öğretmen babam annem amcam dedem kardeşim...)

Ancak; Oldu da ticarete girdiniz. En büyük probleminiz girdiğiniz ticaretler de danışabileceğiniz tecrübe alabileceğiniz bir yakınınızın olmaması olacak. (TECRÜBE İLE SABİT)

Bence temel seviyeden al satlarla başlayın, kolunuza bir bilezik takmaya çalışın. Bir yandan da geliriniz gelsin. Çalışma saatlerinzi belli mesai saatiniz kolay kolay olmuyor. Elinizde inanılmaz bir imkan var iş çıkışı "arkadaşlarla" vakit harcamak yerine bir süre KENDİ evinize bilgisayarınzıda eğitim görmeye gidin. Araştırın, birşeyleri ufaktan başlatın. Maaştan artırdığınızla ufak tefek girişimler yapın 100tl'den 1 tl kar edip 101'e bile yapsanız ticarete girdiniz demektir. Böyle böyle karları artırarak girişimleri yükseltin. İstifa ettiğinizde elinizde bir işiniz olsun. Zor zamanlardayız, geçinmek zorundayız. Bunları göz önünde bulundurun. Heves, istek uğruna geri kalan ömrünüzde pişman olacğaınız adımlar atmayın. Sırayla başlayın. Adım adım ilerleyin. İlerledikçe pozisyonunuzu değiştirin. YUMURTALARIN HEPSİNİ AYNI SEPETE KOYMAYIN.

Diyebileceklerim bu kadar. En güzel şeyler sizin olsun.
bütün yazılanları okudum açıkcası kimsenin uzun yazıyı okuyup cevap vereceğini sanmıyordum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tek tek cevaplarsam problem olabilir diye yazmadım lise zamanlarında böyle sürekli cevap atmak forumlarda yasaktı belki hala öyledir diye

şu yazı beni ilkokula götürdü ben ilkokulda taso misket satardım diğer öğrencilere o zamanlar evden harçlık almıyordum ve inanmazsınız bir çocuk için gerçekten çok iyi para kazanıyordum 😁 yazıyı okuyunca ne hikmetse oralara kadar gittim ülke durumu malum onun farkındayım ama ülkemizde kötü olan bir şeyin düzeldiğinide hiç görmedim
Birde yapmak istediğim iş beni cezbediyor reklam derdi yok marka tanınırlığı var müşteri bulma derdi yok sadece işletme bilmiyorum kafam çok karışık belki ışık olacak bir şeyler bulurum diye açtık konuyu cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim