bilip bilmeden konuşma lütfen. ben al sat yapmıyorum vadeli giriyorum veya uzun süreli yatırımlar yapıyorum. 1 kere bile kaybetmedim doğru grafik yaptığım için. eğer milyon dolarlar ile girseydim olurdum zenginler arasında. ama ufak paralar ile girince milyoner olunmuyor
kardes sen daha belki coin nedir bilmezken ve hatta ulkemizde borsa yokken,polinexten al sat veya uzun donem yatirim yapiyordum ben.istersen 4-5 sene onceki mesajlarima goz atabilirsiniz
bu sektorde hic bir seyin garantisi yok,uzun donem veya kisa donem hic farketmez.Su an piyasa 3 hafta onceki rakamlara dondu,neredeyse herkes aldigi fiyata gelmesibi bekliyor elindeki mallarin.Bitcoinin bir gece de yuzde 40 deger kaybettigini de bilirim ben,grafik isi sans isidir kazanirsin kazanirsin,lakin bir zaman gelir oyle bir terste kalirsin ki aldiginin mislisini verirsin.
Ufak veya buyuk kazanilir zaten projesi olan coinlerde uzun donem de kolay kolay zarar yazmaz.Sahsen cuzdanimda yaklasik 50 axs var ve maliyeti 24 dolar civarinda.Su anki degeri 130 Dolar civari,Uzun bir sure satmayi dusunmuyorum lakin,axs in bir gun geri 24 dolara dusmeyeceginin kimse uzun veya kisa vadede garantisini veremez.Bu piyasa da kar da var zararda,bir sure kar ettiginiz icin kendinizi uzman lakin hem kar hem de zarar edenleri de acemi ve bilgisiz addetmeniz biraz komik duruyor