SEOBuyuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kumar değil bilip bilmeden konuşma lütfen kumarın k si bile olamaz kripto. kriptoda balinalar grafiğe bakar ve bende grafiğe bakıyorum ve tam direnci aştığında alıyorum balinalar ile beraber alınca kazanıyorum. İddianın uzmanı olamaz imkansız.
Anlik al satcilar icin bu kumarin daniskasidir.Her seyin uzmani oldugu gibi bu piyasanin da uzmaniyim diye gecinenler olur.Lakin ne hikmetse uzmanlar hep yukselis varken,heyecanlanir tavsiye verir reklam yapar.Ama dusus varken herkes suspus olur…

Shiba bir ara 80’leri gordugunde bu forumda “ah elimde satmasaydim soyle olur,boyle olur,sifir atar,iki sifir atar” diye onlarca konu acanlar oldu…Sonuc ne oldu derseniz 1,5 aydir shiba degil 80’i 70’i bile gormedi 45-60 bandinda gidip geliyor.

Uzun sozun kisasi Balina degilsen,asla balina haraketlerini takip edemezsin.Zaten bunu yapabilsen su an burada olmaz,ulkenin sayili zenginleri arasinda olurdun.

Al sattan ziyade begendigini bir projeye yatirim yapin ve uzun sure bekleyin.Her ne olursa olsun dikkat etmekte fayda var.