Lyc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Bu süreç baya sancılı pek umutlanmanızı önermem ama içerideki bakiyenizi yatırır %90. Öncelikle, google ads ve adsense/admob'un politika güncellemelerini iyi takip etmeniz gerekiyordu. Son güncelleme ile "ücretsiz indir" , " oyun indir" gibi spam oluşturan kelimeler yasaklandı. Ads'da böyle reklam bile veremiyorsun artık-ki böyle reklamlardan uygulamanıza gelen kullanıcılarda amacı dışında olmuş oluyor, ünlem işareti bile kullanmana izin vermiyor.
Teşekkür ederim hocam. Daha önce Play Console'da uygulamam kaldırılmıştı. Sebebi ise yine aynı, yasaklı kelime kullanmam ve bu kelimelerden dolayı uygulamanın işlevinin yanlış anlaşılmasıydı. Sorunu düzeltip, itiraz gönderdikten 4-5 gün sonra itirazım kabul edilmişti. O yüzden biraz ümitlenmedim değil açıkçası. Fakat bu tarz konularda da olumlu yanıt alabilen pek az.

Bahsettiğiniz güncellemeyi hatırlıyorum. Fakat dediğiniz gibi politika güncellemesini okumadım ve bunun ceremesini çekiyorum. Umarım hesap açılır da bu konularda çok daha titiz tutum sergileyebilirim.

Hesap açılmaması durumunda daha önce ödeme almış pinli bir admob hesabına, mevcut uygulamalarımı ekleyebilir miyim hocam?