Televizyondaki bir program sizi etkilemiyorsa siz o programın hedef kitlesi içinde değilsinizdir. Heavy Metal dinleyenler bu müziği nasıl dinliyorlar gibi bir soru sormaktır bu. Yapılan her işin ticari olarak hedeflediği bir kitle var. ÇGHB Z kuşağını hedefleyen bir yapım. Dedenizle oturup ÇGHB izleyemezsiniz. Size çok komik gelse de ÇGHB izleyip bu ne ya diyecek bir sürü insan vardır. Mesela ben DAYI Show izliyorum bana komik geliyor kardeşime hiç komik gelmiyor. ÖZCAN Show izlerdim youtube da bana komik gelirdi arkadaşlarıma komik gelmezdi. İnsanların eğitim düzeyleri, kültürleri farklı farklıdır. Mesela Recep İvedik’in dışkılı, idrarlı, osurmalı esprileri birilerine çok komik geliyor. Yani şu programın neresi komik bu programın neresi komik diye tartışma olmaz. Sana komik gelmiyorsa komik değildir. Başkasına komik geliyorsa komiktir. Sana komik gelmiyorsa izlemezsin. Güldür güldür eski performansında değil özellikle çağlar çorumlu ve ece erkek ayrılınca en komik 2 karakter gitmiş oldu. Onur Buldu da ayrıldı mı daha da düşer seviyesi. Ama hala 4-5 skeçte 1 güzel skeç çıkabiliyor. Ama artık instagram gibi youtube gibi çok çeşitli içerik üreticilerinin olduğu bir dünyada televizyon eski beklentileri karşılayamıyor. Ama ortada tartışılacak bir şey yok. Adamlar reyting alıyorlar ki yayından kaldırılmıyorlar. Reyting aldıklarına göre birileri gülüyor. Siz gülmüyorsanız tartışma yolu ile ikna yolu ile gülemezsiniz. Böyle konuları tartışmanın bir anlamı yok.