tayfunsofuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi diyeceksiniz ki bu arkadaş ne diyor ?
2017 yılında farklı bir webmaster platformunda dogecoin için aynı konu başlığı ile bir konu açmıştım. Kendi konumda 100 tl ile 50.000 adet dogecoin alındığını ve fiyatın yükseleceğini söylemiştim. Sonuçlara hiç girmiyorum.

Şimdi aynı konuyu shiba için açmak istiyorum. Amacım kimseye yatırım tavsiyesi vermek değil.

Benim tahminim shiba coinin 2025 ile 2027 yıllarında 0.25 $ ile 0.50 $ arasında olacağıdır. (TL olsa yeter diyenleri duyuyorum)

Şimdi eğer yıl 2025 - 2026 olmuşsa, bu konu hala yerinde duruyorsa ve ben haklı çıkmışsam yada tahminime yakınlaşmıssam lütfen bana tyfnsfgl@gmail.com mail gönderiniz. Allah nasip etmiş ve yaşıyorsak mailinize dönüş yapacağım.
Kripto para dünyasında yeni bir devir başladı. Sürekli yeni projeler bir öncekileri ezip geçiyor. Geçen sene BTT, CHZ, HOLO 'dan söz ettik bu sene Shiba, Mana, Sand, Mbox'dan... Bir sonraki sene kim bilir hangisinden.
Bu piyasada 3-5 yıllık yatırımların ne kadar mantıklı olabileceği düşündürücü. Üstelik hiçbir projesi olmayan bir kripto biriminden bahsediyoruz... Ben bahsettiğiniz rakamların hayal olduğunu düşünüyorum.

Yorumum yatırım tavsiyesi değildir. Sadece benim düşüncelerime yer verdiğim bir yorumdur. Lütfen yatırım kararlarınızı kendiniz alınız.

Yatırım tavsiyesi değildir.