benim hep yapmak istediğim bir projeyi yapmışlar arkadaşlar miss gibi
ama yapıldığına dair en azından kodlama kısmını atarmısınız hocam ortada görelim varmı yokmu piyasada çok yapay zeka çıktı çünkü
Sizce böyle bir yapay zekanın kodları paylaşılır mı? Firma olarak hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değiliz. Piyasada nerede yapay zeka çıkı? On The Technology Yapay Zeka Şirketi olarak, 7 profesyonel yazılımcının, 2 veri madencisinin, 4 trader ve birçok işbirlikçimiz ile bu projeyi geliştirdik.
Uzun süredir üzerinde emek harcanan ve çok sağlam şekilde finanse edilen yapay zekamız, bir forum sitesindeki kullanıcının alaycı bir şekilde kodları istemesi kadar kırıcı bir durum olamaz.
Ben şirketin sahibi olarak halkıma destek olmak için böyle bir kampanya başlattım ücretsiz dağıtım ağlarımızı daha yeni kurduk.
Bizler
finans için sadece kurumlara ve balinalara hizmet veren özel bir şirketiz.
Diğer sektörlerde hızlıca devam eden çalışmalarımız var. Umarım tıp alanında ileride duyuracağımız Yapay Zeka için insanlar böyle üslupla takınmaz. Bilgisiz ve tecrübesiz olduklarını göstermekle kalmayıp, kırıcı ve heves kırıcı oluyorlar. Sırf böyle durumlarla karşılaşmamak için ücretsiz yapmaktan uzun süre çekinmiştik.
Bizler zaten $ ile kazanan insanlarız. Sizlerinde kazanmasını istemekten başka derdimiz yok.
Bilinçaltınızdaki rekabeti kendi içinizde devam ettiriniz lütfen. Daha fazla cevap verilmeyecektir.
Saygılar.