Serkanalaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sektörde her kes her düşüncesini paylaşabiliyor doğal ve haklı olarak ama çıkan sonuçlar doğrultusunda sessiz de kalabiliyor. 1-2 aydır sürekli sosyal medya mecralarında fenomen grupların gazı ve yanlış bilgisi ile çok kişinin dün ve bu gün canı yandı. İnsanları vadeli yani kaldıraçlı işlemlere özendiriyorlar. Çok bilmişler gibi ''Şu olarak, şu gelecek, şu kırılacak şuraya atacak'' deyip bir çok insanı yanılttılar.

Twitter''da biri BTC için kırılım noktaları yazmış kendi kafasına göre ve demiş ki bunlar kırılamaz her bahsine girerim. Takipçisi de 40k kişi ve alkış tutanlar da vardı, uyardım dedim ki '' Bu söylemleri neye göre yazıyorsun ? Bu piyasa da ne gördün kü bu kadar emin ve net konuşuyorsun. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun bunun sorumlulukları var'' dememe rağmen dinlemedi. 1 Gün içerisinde her kırılımları takır takır gitti, her gittiğin de yüzüne vurdum ve sonuç ? Beni engelledi.

Sorumluluk sahibi, vicdan sahibi insan kesinlikle şu olacak bu olacak dememeli. Bu piyasa çok farklı bir piyasa, insanlar kolay kazanım sanıyorlar ama bilmiyorlar ki 1 gecenin dakikasında soyulup tüm parasını yitirecek.

Neyse ben kimseye akıl verecek pozisyonda değilim. Herkes bilir işini
Hocam soyledikleriniz de sonuna kadar haklısınız. Ortalama 2 senedir yatırımımız bulunuyor , 2 sene içerisinde ucucak veya biticek diyerek kitle toplayan ve bunun neticesinde her iki taraftan kaynaklanan zarar durumuna düşen kişileri gördüm. Bu piyasa da ne uçacaklara nede biticeklere inanmak lazım. Kendim analiz yapmıyorum ama çıkardığım en büyük sonuç büyük kitleler sahibi insanlar , alım yapın yada satım yapın diye kesin konuştuklarin da kaçıyorum
Fakat konuda ki arkadaş kitle toplamak amacıyla değilde kendince bir teorisini anlatmış. Akla yada mantığa yatıp yatmamasini okuyucular vericektir

-
Bu arada bende 100 dolar civarı 2-3 ay önce alım yapmıştım. İyi kâr verdi fakat hedefim 2028 civarına kadar bekleyip ne olacağını görmek Herkese iyi forumlar.