Hocam ben 18 yaşındayım, liseden geçen sene mezun oldum. Ailemin dershane masraflarımı karşılayacak gücü yoktu. İşe girip kenara para koymak zorunda kaldım. Şu an hem fiziki olarak günde 8 saat çalışıyorum hem de evde çalışıyorum. Yemek molamı reklam yayınlayacağım saatte kullanıyorum. Haftada 1 gün tatilim var, o günde de Instagram sayfalarım için içerik stokluyorum. Yaşıtlarım ana-baba parasıyla dershanelerde veya özel üniversitelerde eğitimini alıyor, çıkışta kızlarla eğleniyor, yiyor, içiyor. Hepsi vasıfsız, yeteneksiz insanlar mesela. İlerde bir yerlere gelirlerse sadece aileleri sayesinde gelecekler. Bana da bu çok koyuyor ama yapacak bir şey yok, hayat adil değil. Sizin de yapmanız gereken; Anladığım kadarıyla yeterince bilgi ve tecrübeye sahipsiniz. Yapabileceğiniz ve rahat edeceğiniz bir işe girip, boş vakit ve tatillerinizde kendi işinizi büyüteceksiniz. Çünkü başka şansınız yok. Şimdi diyeceksiniz "e kardeşim benim özel hayatım nerede? Ben nasıl kendime vakit ayıracağım?" Gerekirse günde 1-2 saat ayıracaksınız veya ayırmayacaksınız ama illa ki kendi yaptığınız işlerden birisi tutacak hocam. Aynı zamanda maaşınız da yatmış olacak. Umarım her şey gönlünüzce olur. PES ETMEK YOK.