1 - Aşağıdaki tablodaki gibi değerlere sahip sitelerden yorum backlink almak sağlıklı mı? (x sitesinde backlink aldığım konuda tek bana ait yorum var)
2 - Aşağıdaki tablodaki siteler genel olarak .edu uzantılı siteler. Örneğin .edu uzantılı eğitim sitesinden nakliyat sitesine backlink almak doğrumudur?
3- Backlink alırken doğrudan ana domainine mi backlink almak gerekir yoksa domain.com/irecik gibi mi backlink almak kelimede yükseltir?
4 - Yine aşağıdaki tablodaki gibi Da ve Pa değeri yüksek sitelerden fazlaca backlink almak sakıncalı mıdır?


1- yorum backlink almak aşırı sağlıklı, güzel değildir fakat gariban dostudur ve etkisini ufak da olsa gösterir, link çıkışı az ise tadından yenmez.
2- edu domainler Google'ın gözünde daha iyi bir imaja sahip olduğu için doğru olmasa bile etkisi daha yüksek oluyor.
3- misal veriyorum 100 tane alacaksın. 3 sayfa, blog yazısı (ÖNE ÇIKMAK İSTEDİĞİN.) kelimelere 25'er ana domaine 25 tane vermeni öneririm. Uğraşamam diyorsan ben sayfaya vermeni öneririm.
4- spam olarak alma her siteden en fazla 2-3 backlink al, çok backlink zararlı değil ama bir anda 1k da alma