Herkes bir şekilde para kazanmak istiyor evet anlıyorum ancak karşımızdaki insana empati yaparak yaklaşmamız hepimiz için daha yerinde bir hareket olacaktır. Bundan 3-4 ay öncesinde 5000₺ civarında teklif alan Jenerik bir kullanıcı adım var. Alıcı olduğunu sandığım bir arkadaştan mesaj aldım ve gayet detaylı incelediğini belirten mesajlarla da bu süreç devam etti. Ardından istediğim mebla karşısında önceden o seviyelerde alım yaptığını belirtmiş olmasına rağmen çok şaşırdığını ancak 5000 lira civarında eden bir kullanıcı adı olduğunu sonradan belki dönüş yapabileceğini söyledi Bunun üzerine davranışından pek hoşlanmadığım için size 6000₺ alıyorsanız ama alamazsınız muhtemelen dedim.

Tekrar devam ettirip ciddiysen 500₺ kapora iletiyorum satmazsan şikayet konusu açarım dedi. Ben de tabiki ciddiyim. 2 katını ettiğine de eminim ama sen alamazsın. Değerinin altı da olsa satacağım sana bu paraya dedim. Saatlerdir ses yok kendisinden...

Bu konuyu açma sebebim, insanların zamanının boş yere alınmasının kesinlikle yanlış bir davranış olduğunu belirtmek istememdir. Kar etme isteğinizi de anlayabiliyorum. Bunu en azından bundan sonra başta belirtin lütfen. Arkadaş konuyu okuyorsa kendisine teklifim hala geçerli değil, maalesef şansını kaybetti