Türk dizileri izlemem. Türk dizi yapımlarını aşağılamak yada küçük düşürmek için demiyorum. Ama harbiden bana Türk dizileri çok saçma geliyor. Saçma gelmesinin yanı sıra birde sanki insanın aklıyla alay ediliyormuş gibi geliyor. Bazen ailemle birlikte oturduğumda dizi açtıklarında uykum geliyor. O derece de bayıyor beni
İşte ben Türk dizilerini sevmediğim ve takip etmediğim için bugün fark ettiğim kazanç getirebilecek bir sektörü sizlere söylüyorum. Bu yönde içerik ekleyebilecek varsa güzel paralar kazanabilir. Özellikle yurtdışı tıklamalarla gelirini yükseltecektir.
Nasıl fark ettiğime gelince... Sitelerimin birinde içerik bulamayınca Türk dizilerinden biri ile ilgili içerik girişi yaptım. Dizinin oyuncuları, yeni fragmanı ve dizi bölümleri hakkında vs. Onu da sağdan soldan topladım Sonra bir baktım ki, 4 aralıkta adsense gelir aşırı tavan yapmış. Peki ben nerden biliyorum bu dizi içeriğinden aşırı gelir sağladığımı? Her insan kendi sitesini bilir. Bende öyle biliyorum diyelim. Ama ekstra göstergesi olarak şöyle diyebilirim; 4 aralıkta en çok hit alan içeriğim bu oldu. Üstelik tıklamaların bir kısmı Fransa ve Almanya... Bundan dolayı gelir artışı da haliyle tavan yaptı.
Türk dizilerini sevsem veya ilgim olsa bu minvalde site açarım. Ama dediğim gibi acayip bayıyor beni. Türk dizilerini seven ve bu yönde site açarsanız güzel kazanırsın bence. Ayrıca yüzlerce Türk dizileri var ve mantar gibi yenileri yayınlanıyor sürekli. İçerik sıkıntısı da yaşamamış olursunuz.