Merhaba dostum,
Forum üzerinden bir sürü öğrenciye yardımım dokundu bende öğrenciyim şöyle birşey sunmak istiyorum,
Öğrenci olduğunu kanıtlamak şartıyla herkese yarın birebir vereceğim detaylı satış eğitimine öğrenci arkadaşlarımı sadece 50₺ Karşılığında eğitime alabilirim eğitimde öğrenecekleriniz,
Eğitimden Sonra Kişi Yurt Dışında ( 4 Ülke'de ) Satış Yapabilecek Amazon,ALiexpress vb Dropshipping Değildir.
Dünyamız Gün Geçtikçe Dijitalleşiyor Yakın Zamanlarda Herşey Dijital Olucak Bunun İçin Şimdiden Dijital Dünyada Ürün Satmaya Başlayabileceksiniz.
Eğitim Çok Detaylı Bir Online Eğitimdir.
3 Parti Şeklinde Olucaktır ( Dilerseniz 1 Tam Günde Olabilir )
Konular?
Nasıl Ve Nerden Ürün Temin Edebileceğinizi Öğrenirsiniz,
Türkiyedeki Epin Sağlayacıları Hakkında Bu İşi Nasıl Yaptıkları Ve Nasıl Tedarik Ettikleri Hakkında Bir Takım Bilgiler Ve Taktikleri Nasıl Yapabileceğinizi Öğrenirsiniz,
Oyun Hesapları Toptan / Parekende Alıp Satmayı Öğreneceksiniz,
Sosyal Medya Üzerinde Nasıl Aktif / Eski / Onaylı Hesapları Tedarik Edebileceğini Öğrenirsiniz,
Steam Hesaplarının,Microsoft Oyun Hesapları,Epic Games Oyunları Ve Ürünlerinin Nasıl Tedarik Edileceği Nerelerde Satılacağı Hakkında Eğitim
2. Parti Eğitim
Nasıl Ve Hangi Konularda Bilgilendirici İçerikler Araştırıp Bunları Nasıl Kitaba Çevirip Satabileceğiniz Hakkında Bir Eğitim,
Kitap Tasarımı Yapma
Kitap İçeriği Tasarlama
Kitap İçeriği Hakkında kısa Ve Öz Düzenleme İle Okuyucuyu İçeriye Nasıl Çekebilirsiniz?
Görseller Ve Yazılar Nasıl Olmalı Bu Konularda Detaylı Bir Eğitim Olucaktır.
İlk Kitabınızı Beraber Yazıp Beraber Satışa Sunmak Hakkında Destek Sağlıyacağım
3.Parti
Bu Tüm Ürünleri Nasıl Satabilirsiniz Ve Bunları Satışa Sunmak İçin Ne Gereklidir.
Hangi Platformlarda Satış Yapabilir?
İsteyene video ile de Anlatabilirim öğrenci olmayan kişilere normal fiyat 300₺