Kipa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda postum bulunması nedeniyle rahatsız olmadım. Konudaki tekrar aktif olduğunu söylediğiniz mesajınızda platformdan alımlar yaptığınızı yazdığınız için bir arkadaşımızda çıkmış ve bu kadar post sahibini alıntılayarak mesaj yazan kişilerden alıp almadığınızıda böyle bir şekilde alıntıdan dolayı bilgilendirme gitmesi ve konuda yazmak isteyenlerin önünü açmış. Ben bu davranışı sizi ciddi bir alım yapabilecek biri gördüğü için yaptığını düşünüyorum. Bu arada ben teklif etmedim ama bu konunun ilk açıldığında bir arkadaşımın size bendeki bir domaini sunması üzerine sizinle görüştüğümüzü ve sizinde ciddi bir kişilik sergilediğinizi burada aklında soru olanlar için belirtmek isterim. Konuyu takip edenler için bizim ve konu sahibinin sunduğu yatırımcıların fiyat konusunda uyuşmadığımız için anlaşamadık. Traderlarınızda ise bu konu açılımından beri konuyla uyumlu pozitif bir trader görünmüyor. Yani aldığınız domainleri platforma üye olmayan insanlardan da almış olabileceğiniz ihtimali tabi ki var. Konu açılımından sonra aldığınız domainleri burada paylaşmanızın ne sakıncası olabilir ki? Son mesajınızda ki gibi bir içerikle tepki vermeniz kafalarda daha çok kuşku uyandırır. Biraz da buranın domain alım satımında ciddi ve kaliteli bir yer olmasını arzulayan herkes bu şekilde sorusunu size konuya yazan kişileride alıntılayarak yazabilir, bunda hiç bir yerilecek durum yok. Hatta bundan memnun olup aldığınız isimleri de göğsünüzü gere gere yazmanız gerekirdi.
Bu konu hakkında son kez yazıyorum; Düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum, tabi ki alım ve satımları söylemek bu konuya fayda sağlar ve domainlerini satmak isteyen kişileri teşvik eder ama dediğim gibi alım ve satımlarımı söylemek bana göre değil. Tekrardan belirtmek istiyorum uzun süredir bu alanda deneyimlediğim bir şey var o da alım satımlarımın belirttirdiğin de diğer alım satımlarımın etkilenmesi olmuştur. Örnek verecek olursak bu konu üzerinden gelecek yılki seçimlerle alakalı bir domaini x.xxx$'a almış oldum ama bu konu üzerinde buna benzer daha iyi domaini xxx tl'ye de almış oldum. Şimdi benim açımdan düşünecek olursanız x.xxx$' fiyatını gören kullanıcı daha iyi bir domaini xxx tl'ye satar mıydı? (xxx tl'ye satan arkadaş konuyu takip ediyorsa bu soruya isterse cevap verebilir) umarım beni anlamışsınızdır.

Size vermiş olduğum teklif ve süreç hakkında ne kadar ciddiysem bu konuda da o kadar ciddi davrandığımdan emin olabilirsiniz, sevgiler.