Aynı şey benim başıma geldi @donanimci Benim yapmadığım kazayı bana itelemeye çalışıyorlar. Sağ ön çamurluk hasarlıymış araçta. Benden önceki kullananın fotoğrafını istiyorum o açıdan ama bana önden çekilmiş fotoyu atıyorlar. Gerçekten art niyetli bir firma. Başına gelmeyenler
@tayfunsofuoglu; gibi üyeler çok memnunuz, sıkıntı çıkmaz yazıyorda hocam başına gelmedi diye o firma çok iyidir denilmez. Açıp bakın şikayetvar'ı. Diğer kiralama şirketlerinde olmayan şikayetler hep bu firmada var ve hep bizim yaşadığımız benzer şikayetler.
Hocam ben çok memnunum, bir sıkıntı çıkmaz diye bir yorum yapmadım. Dikkatli okursanız sevinirim.
Sizin firmadan talep ettiğiniz görselelleri araca binmeden önce elinde tutan/sisteme yükleyenlerin kişilerin bir sıkıntı yaşamayacağını belirttim.
Ben bir çok kez küçük hasarlı araç alıp kullandım ve hiç sıkıntı yaşamadım. Neden mi ?
Çünkü araca binmeden önce aracı kontrol edip çizik dahi olsa sisteme yüklüyorum. Bende çoğu kullanıcı gibi hasar yok- çizik yok - lastikler sağlam vs. diye seçip kontrol etmeden araca binseydim tabiki benide ararlardı araçda böyle hasar var diye...