ibrahimyzr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam. Şu an 14 inç macbook m1 pro işinizi çok güzel bir şekilde görecektir. Tüm işlerinizi görecektir hatta. şu an eski intel maclerdeki gibi bootcamp desteklemiyor ama parallels desktop gibi uygulamalar ile windows kurabiliyorsunuz.
Onun dışında eğer sürekli taşımayacağım sadece iş yerimde ya da evde dursun ucuz bir şeyler olsun diyorsanız ve ekranınız da varsa mac mini almanızı tavsiye ederim. henüz yenisi çıkmadı ama şu anki mac miniler de işinizi rahat görecektir. Ram ve ssd olayına gelecek olursak değişim oluyor ama teknik serviste falan yapılması gerekiyor 512 ssd 16 gb ram her türlü işinizi görecektir. Ben 13 inç m1 mbp kullanıyorum gayet güzel. Ama ekranı küçük ve girişleri az yani hdmi falan giriş yok. Yeni 14 inç olanlarda bulunması hasebiyle onları tavsiye ederim. Ayrıca yenilerinde touchbarı kaldırmışlar. kolay gelsin.
çok güzel acıklamissinız teşekkürler
13 incte te ekran aktaracak giriş olmaması kötü olmuş ben sürekli yanımda taşımak içim düşünüyorum ama küçük mü olur diyede düşünmedim değil kararsızım ilerde sıkıntı olur mu diye
touchbarı kaldırmaları da kötü olmuş sürekli mous taşımak zorunda kalırım
ben 16 GB ram alamam şuan çok pahalıdır
4 ile 8 arasındayım ama 8 iki katı 4gb on
Air ile pro farkı nedir bilginiz var mı