mergulergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kurs kendisine bütün çalışanları tarafından 5 yıldız verdirip sanki öğrenciymiş gibi yorum yaptırıyor ve yeni gelecek öğrencilere yanlış yol gösteriyor ve bende karşılık olarak multi hesaptan1 yıldız vermek yerine ne yapabilirim adında bir konu açtım sizce burda suçlu ben miyim
Evet bu durumda suçlu sizsiniz orası ayrı konu da madem konu "kursun kendi kendine puan verdirmesi", konudaki mesajlar niye sınava hazırlıksız gitmeniz ve sonucunda sınavdan kalmanızla ilgili?
Ayrıca konuda mesajınızı değiştirdikten sonra 1 yıldız vermek yerine ne yapabilirim de yazmamışsınız ki, "ben de bütün eş dosta 1 yıldız verdirtmek istemiyorum sizce ne yapabilirim" diyorsunuz. Konu başta ayrı açılmış, sonra farklı yere çekilmiş şimdi de bu sefer ondan da vazgeçip onun yerine ne yapabilirim diyorsunuz.
Bence siz sınavdan kaldığınız için şirkete sinirlenmişsiniz, elinizden ne geliyorsa o şekilde zarar verme peşindesiniz. Bence önce bir sakinleşin.
Ayrıca bu eşe dosta 5 puan verdirme işini neredeyse herkes yapıyor. Bir tek sizin karşılaştığınız bir durum değil.