Araba alalım dedim kimi arasam kapora aldık, söz verdik diyor 2 gün sonra ilan 100 bin artmış. Zaten 15 gün önce 350-400 bin olan arabana 500 yazmışsın alalım diyoruz satıldı diyor. Aynı arabayı insanlar 700 den 1 milyondan falan koymaya başlamış. Dolar 30 TL falan mı oldu arkadaşlar?
Tamam dedim üçüncü arabaya gerek yok, 1 tane ev alayım kenarda dursun. Bugün işimden izin aldım 3 ev gezdim. Bakın evi gezmeme tamamlar, pazarlık etmiyorum alıp geçeceğim. Karıma sorayım, ya siz gezerken birisi aradı.
Emlakçıları falan saymıyorum zaten, arıyorum kapora aldık o eve satış olmadan ilanı silmemiz yasak diyor (Ülkenin en büyük emlak danışmanları bunu yapıyor), bana telefondan 1 milyonluk ev ilanı atıyor. Kardeşim milyonluk olanı alacak olsam 600 lük eve neden bakayım. Gel gel yapıp milyonluk satacak aklınca.
Bu nasıl iş ahlakı? Satmayacaksan neden ilan açıyorsun? Hadi satmayacaksın beni neden evi gezmeye çağırıp günümü yiyorsun. Hasta dolmuş ülke adam keyfine ilan açar, 450 ortalama satış fiyatı olan arabaya 1 milyon ilan girer. Satmayacağı evi görmeye çağırır.